Simpel Gezond Slank Programma

Gezond en Slank leven, dit is het moment!

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het feit hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen. Gezonde voeding en een slanke levensstijl zorgen voor een betere gezondheid en goede weerstand. Als er ooit een moment was om ervoor te kiezen goed voor jezelf te zorgen, dan is het nu. En dat hoeft echt niet moeilijk te zijn. Zolang je maar bij het begint begint en haalbare doelen voor jezelf stelt. Ik kan je daarbij helpen! Wil je afrekenen met overgewicht en leren wat je moet doen om gezonder te leven? Doe dan mee met het online coaching programma ‘Simpel Gezond Slank’. Hierin leer ik jou wat je moet weten om niet alleen slank te worden, maar ook slank te blijven! Een blijvende verandering waardoor je weer echt kunt gaan genieten van je leven en je lichaam.

Het Simpel Gezond Slank’ programma is een 10-weekse cursus. In deze 10 weken begeleid ik je op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Je krijgt informatie over hoeveel je mag eten, wat je beter wel en niet kunt eten, en hoe je gewoon lekker kunt  blijven genieten en tóch kunt afvallen. Ik leer je wat je moet weten op het gebied van voeding en leefstijl waardoor je niet alleen slank kunt worden, maar ook slank kunt blijven. Geen tijdelijke oplossingen, maar blijvende kennis. De kennis die je altijd al had moeten hebben, maar nooit gekregen hebt.

Het programma is volledig online, je kunt het vanuit elke plek in Nederland (en daarbuiten) volgen. De kosten voor het programma zijn slechts €149,-. Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Wil je liever eerst meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contact formulier en ik vertel je alles wat je wilt weten (eventueel maken we eerst een bel-afspraak).

Meld je hier aan voor het programma
Liever Eerst Meer Informatie

Wat ga ik je leren?

 • Hoeveel calorieën je mag eten, gebaseerd op jouw lichaam en levensstijl

 • Inzicht krijgen in de voeding die je eet, weten wat je eet

 • Omgaan met uitdagingen uit het dagelijks leven, genieten en toch afvallen

 • Wat doe je na het volgen van een dieet om slank te blijven

Hoe ziet het programma eruit

METEN IS WETEN

Bij de start van het programma ontvang je een persoonlijke berekening voor de hoeveelheid calorieën die jij mag eten. In de loop van het programma kan dit aangepast worden indien nodig.

KENNIS IS MACHT

Eén keer per week ontvang je een online training sessie. Hierin leer je elke weer een stukje meer over wat je moet weten voor een blijvend gezond & slank leven.

SAMEN STAAN WE STERK

Je staat niet alleen. Ik help je om je doel te bereiken. Regelmatig ontvang je nuttige informatie en tips zodat je nog meer kennis krijgt om je doel te bereiken én te behouden.

GO WITH THE FLOW

Je leert niet alleen over voeding en gedachten, maar ook hoe je het kunt volhouden. Ook besteden we aandacht aan de druk van de omgeving.

VRAAG MAAR RAAK

Kom je er niet uit en heb je behoefte aan persoonlijke hulp? Dan kun je altijd een email sturen die persoonlijke behandeld zal worden.

GEDACHTEN ZIJN KRACHTEN

Afvallen en gezond leven gaat niet alleen over wát je eet, maar ook over wáárom je eet. Je leert hoe je moet omgaan met emotioneel eetgedrag.

Geef je nu op en doe mee!

Voor wie is het programma geschikt?

 • Mannen en vrouwen die voor eens en voor altijd van hun overgewicht af willen

 • Je hebt niet elke dag tijd om uitgebreid te koken

 • Je vind sporten en bewegen leuk maar het heeft niet de hoogste prioriteit

 • Je bent bereid elke dag tijd te besteden aan het aanpassen van je levensstijl

 • Je bent op zoek naar een wondermiddel waarmee alles ‘vanzelf’ gaat

 • Je bent niet bereid je voedings -en levensstijl aan te passen

 • Je wilt het liefst in een maand van al je overgewicht af en hebt veel haast

 • Je sport op hoog nivo en/of zeer intensief

JA, ik ben er klaar voor en wil graag meedoen!