Het heerlijk avondje is gekomen, of zit er inmiddels al weer op voor je. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je Sinterklaas avond aankomend weekend gaat vieren. Hoe, wat en wanneer je het dan ook viert, het gaat ongetwijfeld gepaard met de nodige lekkernijen. Een banketstaaf, pepernoten of gezellig aan de gourmet.

Tenzij je extreem goed kan plannen en inkopen, blijven er na zo’n avond altijd restjes over. En die restjes zijn erg gevaarlijk. Want tja, wat doe je daarmee, met die restjes. Weggooien is natuurlijk zonde… maar doe het toch maar!

Want feitelijk komt het hier op neer: je gooit de restjes weg in de vuilnisbak óf je ‘gooit’ het weg in je lichaam, waarmee je je lichaam dus behandeld als een vuilnisbak. Niet doen, je bent beter dan dat! Dus hop, kom maar op met die grote grijze zak en weg ermee. Doe het gelijk, voordat je in de verleiding kunt komen om het toch op te eten.